Jag har touchat...

Japp, jag har touchat pengarna på kontot...øverraskning? Neeeeeeee...knappast før dom som kænner mig.
Men nu kommer den bæsta øverraskningen
- Jag har betalat RÆKNINGAR med dom! Tada! Har betalat elrækningar och ditten och datten...så tillkommer ju mobilrækningen någon gång snart och duttar ner i brevlådan. Så kommer vægavgiften också och kanske vatten avgiften...men det ska vara tufft och leva, eller hur?

Sen så unnade jag mig en jættebehøvlig sak, eller...køpte ju så klart  åt lilla skrullan i magen..
                      
                                              499:- på www.lilleollebolle.no

TACK till alla s om erbjød sig att sænda mig blåa Polly i nødens tid! Jøsses så sugen jag tværendes blev! Inte lætt alla gånger att vara van med så massa mycket gott i den land man ær uppvuxen i...mmm!! Borde starta en matbutik hær i Norge så norrmænnen fick smaka på lite riktig mat och GOTT godis...;-)


Kommentarer
Postat av: Camilla

Du är världsbäst på att få din shopping förlåten!

Dom är jättefina dom där lamporna, en sån önskade vi ju oss:D

2011-02-24 @ 11:06:25
Postat av: Linda

Ja visst! Ær expert på att hitta nødvændiga saker! Nej men skæmt och sido, den hær lønen skulle ju gå till antingen den kaninlampan eller till svamplampan (har du sett den -skiiitfin) men kaninen var lite billigare æn svampen så det fick bli den. Jag ville ha den lila men A ville ha den vita så...kompromiss dær då ;-)

Den lampan har jag dreglat efter..den ær lite dyr bara...menmen.

2011-02-24 @ 19:09:04
URL: http://lindasin.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jo satte ju upp bilder på dom lamporna på dopönskelistan ju ;)

2011-02-24 @ 21:01:59
Postat av: Linda

Ja det ær ju sjukt smart att ha den på en ønskelista...men om man VERKLIGEN vill ha något så kan jag inte vænta på att jag kanske ska få det av någon...=( IVRIG person hær...plus att dom lamporna jag hade tænkt køpa från Ikea før 39:- styck var slut och kommer inte in igen. (Thea har 2 sådana på sitt rum och jag frågade Atle om jag fick ta dom till melsies rum och køpa nya rosa blomlampor till thea i stællet, men det fick jag inte) Då får A skylla sig sjælv att denna lampa blev sjuttontusen ggr dyrare æn det hade blivit om jag fått ta Theas lampor ;-) Nu ær jag inte så elak att jag skulle ha "tagit" hennes lampor...jag hade ju såklart føreslagit att hon skulle få nya och dærmed skulle melsan "ærvt" storasysters lampor...som jag har køpt...

=D

2011-02-25 @ 11:41:45
Postat av: Camilla

Visst är det d! Det löste ju sig för för dig;) Men jag fick den ju dock inte :( Jaja hon har ju inte ens ett eget rum än så det är ju verkligen ingen panik. Då vi har FULLT!

Längtar sååå till hon får ett eget rum. Måste ju vara det roligaste att inreda nånsin!!!

2011-02-25 @ 15:14:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0