Fördelar!

Ser definitivt fördelar med att shoppa på nätet. Idag, sjuk och racklig, mottog jag ett mjukt paket i brevlådan innehållandes de två bikinierna jag beställde då jag hade vattenkopporna. Så härligt att få något nytt rätt ner i brevlådan, utan att lämna huset! Den knallrosa blev nog favoriten, men den svarta var väldigt fin den med:-D


Pomp de Lux!

Melodies nya kläder från pomp de Lux. Så goa och fina!


What to do?

Ligger inne i sängen då solen skiner och värmen är på besök, men alltså, det är inte så mycket att göra åt saken. Jag intalar mig själv att jag kommer få sol och värme på Mallis om inte alltför länge så det går bra. Det positiva i kråksången är att jag snart är nere på vikten jag hade före graviditeten, bara tre kilo kvar. Hade dock inte tänkt gå ner så massa på grund av sjukdom men den kom ju lägligt just innan bikinin ska på;-). Så, för att se på tillvaron lite ljusare sprallar jag förbi spegeln så ofta jag kan och känner mig ganska nöjd, snart iaf.
I två dagar har jag levt på coca cola, jag är hungrig! Men det är inte smart att äta när magen håller på å härja så får bara vänta ut den, imorgon ska jag äta ris (tror jag!) om den tillåter.Melodie älskar solen och blir helt rosenrasande då hon ser att man är på väg hem och in! Hihi, hon har fått en vilja lilla damen och den är ganska stark. Idag efter hon ätit frukost gav jag henne jordgubbar -som hon ÄLSKAR, men såg att hon egentligen var för mätt för att få ner dom. Då tog jag bort tallriken och lyfte ner henne på golvet och hon blev så arg så hon inte visste vad hon skulle göra med sig själv, kastade sig runt på golvet och skrek. Jag kunde inte annat än tycka att det var sjukt sött! Min lilla gumma vet vad hon vill nu! <3


Nu ska jag sova lite grann. Solen får minsann vänta tills jag är frisk!


Ahmen seriöst?!

Jag är sjuk igen! Hur är det möjligt? Seriöst, jinxade jag 2012 genom att vara helt däckad på nyårsafton (förkylning)? Nu har jag haft magsjuka, skurit mig i fingret och sytt massa stygn, haft vattenkoppor och INNAN jag var frisk från dom fick jag typ magsjuka igen. Sedan måndag har toaletten varit min bästa vän, minimum 15 akuta besök om dagen. Har bitit ihop och gått på jobb med magontet från en annan värld...efter att ha varit vaken en stor del av natten känner jag bara att jag inte orkar mer. Varför ska jag vara så mycket sjuk nu helt plötsligt??? Trött på det. Solen skiner det är minst 30 grader i skuggan för tredje dagen på rad, JAG VILL INTE VARA SJUK IGEN, MER!


Mellie spratar runt i linne och trosor och är så söt. Solskydd på hela kroppen och myser. Det hade jag velat göra med henne. Mysa.


Lite mer än 24,5. Helt sjuuukt varmt! Stack och köpte en pool till gumman och det var UPPSKATTAT! Lägger dock inte upp badbilder på henne här.


Årets sommarvecka!

Nu skiner solen fåglarna kvittrar och det är 24,5 i skuggan! Vad gör jag? Jobbar, inne. Orättvist! Vill hem nu, vill ut!


Bättre och bättre:-)

Är väldigt nöjd med min koppasjukdom! Den har gett sig! Haha! Jag tror det beror på alla fina ord ni skickat till mig! Dom värmde som en kopp the mitt i vintern ska ni veta!

Fick mig något så enkelt som allergi tabletter som dödade klådan helt utmärkt och ingen feber eller något sådant infann sig förutom första dagen. Har mått jättebra och tackar min lyckliga stjärna för en "mild" variant av vuxenkoppor, trots 300 fina, härliga ploppar på kroppen som nu, när dom börjar torka ut, mest ser ut som acne. Mhm, det är mitt nästa/nya problem. Jag har massa massa "acne" på bröst, mage, rygg, hals, armar och ansikte som jag om tre veckor ska visa upp vid en pool på Mallis. JÄTTEKUL!
För att fira mina nya "acne" utslag så köpte jag två nya teenieewieenisar (bikinis) igår. En knallrosa och en knallsvart. Till detta skall jag bära en fet halmhatt och snygga brillor. Ska försöka vara lite classy även om jag inte tror att andra kommer att uppmärksamma annat än just...acnen. Tiinisarna kommer från hm och klickades hem från webshoppen -har ju fortfarande förbud mot vistelse bland folk.

Så köpte jag hem en hel del fint från "Pomp de Lux" hemsida till gumman, det var ju rea:-)

Idag har vi varit ute hela dagen, värme och soooool! Fantastiskt! Mellie har verkligen lagt i en växel nu och övar och övar och övar på att gå! Hon vill och ja, tror inte jag kan säga "att hon går" ännu, men det är så nära det kan vara innan "hon går".

Vi har målat staketet, rensat ogräs och fixat lite ute...hade sån lust att åka och titta på en massa djur på en utegård idag men får inte smitta folk...då blev det massa gjort istället:-)

Nu ska vi se "Once upon à time" och DSPHW. Sweet! Och förresten så har dom lovat sooool, soool och massa värme hela veckan, halleluja! <3


Varning för äcklig bild

Bara för att ha det sagt...jag har mått mycket bättre än just nu! Finns inte en plats det inte finns koppor på nu snart och det irriterar! Nya kommer hela tiden och hela jag ser ut som en jävla acne. Äckligt! Hade en som blev så stor så den sprack helt av sig själv. Barnsjukdomar när man är vuxen = ingen höjdare.


Har minst 300 koppor nu så mild variant? Nej. Det kliar, sticker och stör. Lite feber, ont i halsen och en dålig känsla av att smitta min baby med den här skiten. Dålig dag. Hoppas ni mår bättre!


Aaaah!!!

Hjälp! JAG har vattenkoppor!! Omg hur ska detta gå?


Eeeh?

Det förra inlägget skulle heta BILDER men bloggen gjorde om det och publicerade innan jag ens skrivit något? Dumma App!


Krångel

...


Hej hej!

Är ni imponerade över mitt bloggande? :-)
Just nu så är jag inte på jobbet, och inte ska jag jobba idag heller för Melodie har diarré sedan i onsdags och då är hon inte välkommen hos dagmamman...suck. Jag vet att hon bara är dålig i magen för hon får tänder (det har varit massa bajs då hon fått alla sina tänder så denna tand är inget undantag). Hon är hur frisk som helst i övrigt, glad som en sol och lika fartig som en helt vanlig dag, med undantag för dom hundra blöjbytena och såriga stumpen.
Så. Här sitter jag. Gumman ska sova men gör det inte ännu, hör henne babbla på ute på terrassen.

Det största som hänt idag är att jag har fått mina första pussar från gumman, två stycken godingar rätt på munnen! Mmm!!! Hjärtat svämmar över av kärleken! Hon kom helt på eget bevåg och pussade på mig, mysen!

Så håller hon på att lära sig att gå. Hon sjanglar på och står, tar ett steg men sätter sig sen då hon kommer på vad som sker. Hon har gått tre-fyra steg, men det är då hon distraheras eller lockas till det;-)


Inventering

Inventering ikväll och det har hängt över mig som ett liter moln hela denna solfyllda dag. Känner lite att det går i full fart hela dagarna från det att man vaknar till efter klockan 19 då Snupi går och lägger sig. Ikväll skall jag dock och räkna pinaler i butiken, varenda dammråtta räknas! Eller ja, typ. Vet inte när vi blir färdiga men vet att det är min egentid som försvinner helt. Tråkigt. Kände inte så innan mellie, men nu värnar jag om den lilla tid som finns över. Nåja. Färdig gnällt, nu är det på med skorna och kör igång. Huuuuuja!


RSS 2.0