God morgon

Tiden går så otroligt fort och nu har hela helgen passerat med Lisa här! Dessvärre var jag ju tvungen att jobba i stort sett hela tiden men vi hann med att ha kul ändå. På fredag hämtade vi henne på flygis, körde till sola stranden och satt sedan hela kvällen på terrassen efter att ha ätit krabba.
Lördagen jobbade jag så A blev Lisas guide genom Stavanger och hon fick nog med sig på ett ungefär alla butiker som finns här. De hämtade mig och vi spurtade hem till Terrassen, pyntning och utgång. Söndagen gick vi en promenad med lilla Lullan och slappade bara av framför Benjamin Button (uff uff den filmen är bara så fin så det blev en tår eller två) och sedan slängde vi oss in i Paranormal Activity...kontrast, jeppjepp.

Måndag var det inventering så jag körde jobbrace från 9-22...mmm...

Nu laddar jag inför helgen som skall tillbringas på okänd ort och tydligen så kommer vi inte hem förrän på måndag kväll! Har funnit passet mitt, det trodde jag var gone with the wind men efter en hel del stökande och bökande fann jag det!

Nu ska jag snart iväg på den sista jobbdagen o så är det hem och packa, men vad ska jag packa?
Har varit inne på Sola flygplts hemsida och checkat vad det går för avgångar på måndag morgon runt 10-snåret, Amsterdam, Paris är två alternatid, Frankfurt ett annat...hmm...såvida vi inte ska ta en connecting flight..vem vet? Vi får se vart jag hamnar i helgen =)


Dagens outfit består av Slitna oversized jeans med en massa hål(inte i min butiks anda =O), ett vitt silkelinne, brunish scarf, beige cardigan och....för ovanlighetens skull...vita cons;)

Lyssnar just nu på Katy Perry (!) hot ´n cold...hmm...det var lite otippat =)

Nu är det bara den här helgen och så nästa är det dags för flyttning till mitt aldelles egna hus! =D

Jobbing!
Snackes =)

helg

Det sitter en ring på mitt finger som vittnar om evighet. Jag har lovat mitt hjärta till en man för resten av mitt liv. Den ringen kommer aldrig tas av utan är där för världen att beskåda. För mig att kika ner på som en påminnelse om att min man är där, även om jag inte kan se han just nu, så är han där en plats, tänker på mig. Jag är aldrig ensam för jag har honom och han är aldrig ensam för han har mig.
Att älska någon så högt att det gör ont....att sakna någon så man önskar att varje minut i livet kunde upplevas tillsammans, det är kärlek och det är det jag känner för min Atle.

Nu är det ut med lullan, städing och jobbing, sen kommer lisa =D

Dagens outfit:ljusa jeans, cons, blåvitrandig body och en beige cardigan.

Tata!


Hektiska dagar!

Ojoj, det har varit jobbmaraton och försäljning av lägenhet och bladibla.
Nu sitter jag här på onsdag kväll med ett glas vitt framför mig och solnedgång framför ögonen (sitter på terrassen och myser) och är bara lugn och rofylld. Lägenheten blev såld till ett mycket bra pris och ja, livet är så bra som det bara ska vara när man är så gammal som jag är =)
Jobbet har varit hektiskt med MASSA folk och massa spenderade pengar. Herregud, finanskrisen är definitint avblåst och folket längtar till sommar med nya fina kläder på kroppen.
I helgen kommer kära Lisa igen och det ska utan att överdriva bli helt fantastiskt! Lisa är en av världens bästa och finaste personer och jag är lycklig som har en sådan fin väninna i livet mitt=)
Idag har jag, mot ekonomin min(som alltid befinner sig i finanskris) handlat lite nya kläder, igen igen. Köpte en jumpsuit (OBS: en kort shortsmodell ala 50-tal, INTE en sådan där sovpåse som alla kids har på sig, viktigt!), en svart kortärmad see through blus, ett spets linne att ha på mig under alla genomskinliga toppar samt ett blått och härligt linne, allt från H&M så det är ju inte jordens undergång ekonomiskt..men allt var KNALLFINT. mmmm...älskar garderoben min.

Imorse när jag vaknade, lagom grumlig i huvudet, gick jag in på badet och vad fann jag där? En tandborste, färdigpreparerad att använda, en fluortablett och en liten lapp med älsklingens handstil med en underbar kärlekshälsning. Bättre morgon än det går ju inte att få.....åååhhh....
Han är den mest omtänksamma mannen i världen!

Idag går tankarna till huset jag snart skall flytta in i med världens bästa man och eventuellt en fin liten lisa på nedervåningen =)

Dagens outfit bestod av vita cons, svarta tights, oversized topp-vit, baseball jacka och håret ihopsatt på huvudet i en fantastisk boll ;-)

Nu är det back to vinglaset och älsklingen, solndegången och den goa stämningen =)


Kram

Fredag!

Lyssnar på just nu: Ellie Goulding
Dagens Outfit: Svarta satin chinos från Bruuns Bazaar, vit långärmad t-shirt från Kronstad, silke linne, lång beige cardigan H&M och vita Cons + vit sjal med blommor på =)

Har varit på spinning, gott att börja dagen med en redig omgång svettning! Surt att sätta alarmet på 05.15 dock, men ack så nöjd jag är nu! Nu kan helgen börja, bara ett par timmar på jobbet så är vi där, HELG!
Tänkte mig att jag skulle sätta mig en stund när jag får en minut över för att se om jag kan få ngn fason på denna sida, det är kanske tråkigt och ha den helt vit eller hur den nu ser ut...

Nu börjar jag stressa över helgen när den nalkas och är så tätt på. Vi ska ju som sagt städa varenda liten vrå inför visningen och nyfikna näsor. Inför fotografen gick det ju bra, då kunde man stuva in i skåp och då, men nu ska ju dudsen se på precis allt och det är väl kanske inte den bästa PRen för lägenheten om den ser ut som en rövarkula. Sjutusen fönster är det också som skall putsas...hujjahujja.

Just det. När jag var i Luleå så kom jag på att jag ville starta en Monki butik här i Stavanger, men surt sa räven, den kommer redan i maj. Om jag hade varit typ så ett år tidigare kanske jag varit den lyckliga uppstartaren av Monki. Det hade ju inneburit mycket jobb men det är det som är kul, att hitta något du verkligen brinner för och som är som din egen "baby".

Nu är det en liten tur med Lullan och sen jobbing.
Ni kommer väl ihåg att det var idag jag skulle få handla lite kläder och sådant? Har försökt fundera på vad jag vill ha, toppar behöver jag...vi får se vad jag finner och OM jag finner ngt..ni vet hur det är, då man verkligen SKA shoppa så går det inte, men när man är fattigare än en kyrkråtta, DÅ ska man finna fina saker och halvt ruinera  sig själv...

Ha en fin dag!



Uppdatering från shoppingturen=)

Jag hittade mig ett par riktigt fina tingeltang =)
En cardigan med guldknappar från h&m, har sett på den ett tag och nu är den min.
Ett par ljusa sommarjeans från Gina Tricot, en blåvit randig (surprise) body, ett par tights med dragkedja-svarta, ett par ballerina skor med guldspänne på-svarta, en seethrough topp typ singoalla style -svart och en vit oversize t-shirt med guldpsljetter på...å ja, ett blå vitt bälte i tyg! Fina saker!

Nu har vi ätit krabba och sitter på terassen med ett glas vin och väntar besök från sibbe & miriam, Vikeke och en väninna till henne. Det blir nog kan´ske ut ikväll ändå...

Lisa sitter i bilen på väg från stockholm med linus och en vän och kommer hit imorgon för att ...ja, för att hälsa på =)

Kul dag med en fortsatt fin kväll! Jayy!

Ses i natten =)

Ny dag nya tag =)

Idag ska jag jobba kväll. Fantastiskt...hehe.
Är ganska nöjd för ögonblicket ändå, att jobba kväll innebär ju att man har en hel förmiddag på sig att göra saker...som...att sova längre, träna (har varit på spinning), gå en lång tur med Mopsen, äta lunch med mannen. Ja...det var väl sån cirka det jag har hunnit med idag.
Ja...jag funderar fortfarande på hur man kan misslyckas med pulvermos...men, det gick! Tror jag ska ställa upp på kocklandslaget=)

Just nu lyssnar jag på Elton John och Tiny Dancer. Mycket bra sång som jag nästan glömt bort att den fanns...hmm...nu ska jag bara få den över till I-phonen...tekniken och jag är kanske inte bästa vänner...
Glädjer mig till imorgon, då är det "tjejkväll", ja, jag och Atle kalar det så när jag ska få bestämma alla aktiviteter. Det blir så klart lite shopping, gooood mat (krabba) och nog ett glas vin eller två.
I helgen är jag ledig och vi ska hålla på att städa, städa, städa inför visningen på måndag dvs OM inte Lisa kommer på besök över helgen.

Alla bör komma ihåg att dom är mer än hjärtligt välkomna att hälsa på! Från och med maj så har vi ju ett fint och stort hus att erbjuda boende i, så folkens, inte vara räda att beställa tur till Stavanger =)


Nä, nu vankas jobb. Fast först ska jag smita in på Malins blogg och se om hon skrivit ngt efter att hon fått en till liten tjej =)'


Enligt önskemål =)

Enligt önskemål från fjärran vänner skall jag nu inviga min aldelles egna blogg sida. Ja linda, välkommen in i 2000-talet.
Har precis anlänt tillbaka till Norge igen efter en fin påskvecka hemma i Sverige bland nära och kära. Är ganska så nöjd över de möten jag hann med, men såklart, jag önskar att jag hade haft mer tid och mer pengar för att tillbringa all den tid som kunde vara möjligt med er som är så nära, men ändå så långt borta.

Idag klev mannen och jag upp tidigt för att göra klart för fotografen som skulle komma klockan 08.00 för att fota lägenheten som skall säljas. Tiden gick och 08.45 kom han...då skulle jag vara på jobbet om 15 minuter. Jaja, allt gick fint och på måndag ska vi ha visning. Är nervös att vi inte ska få så mycket som vi vill för lägenheten, menmen. Det ligger inte  i våra händer nu. Lägenheten är tipp topp och den som får den kan skatta sig lycklig =)

Jobbet var inte särskillt spännande idag, mycket att göra och så fastnade jag i trafiken på vägen hem...morr.
Väl hemma var jag så hungrig men jag ville inte ha skräpmat utan vi bestämde oss för att laga fisk och potatis. När fisken nästan var klar och potatisarna fortfarande inte kokat upp ens så ombestämde vi oss till pulvermos, ja det är faktiskt ganska gott i Norge, men moset misslyckades haha! Sen så upptäckte vi att fisken inte var genomstekt och det blev mycket besvikna miner i huset Lundmark/Holgersen. Det blev Grandiosa. Haha, skräpmatens skräpmat....
Jaja.
Nu har vi gått en tur med Luleå i det fantastiska vårvädret och i helgen har de lovat 17-20 varmgrader! JEAYY! Dessutom så ska vi ta en minishoppingtur på fredag =))

Nu vankas natten.

Nattinatti=)


RSS 2.0