Natti

Nu går denna mamma och sover. På söndag ska vi på visning av ett hus på kvitsöy....egen strand, två båtplatser, sjöhus och fin arkitektritad villa. Kan gudarna vara med oss på den kanske? Gaaah, min dröm!Bilder från igår på mig och den snällaste och sötaste flickan på jorden <3


Oh my det är SOL!

Alla städplaner är INSTÄLLDA! Det är sol och varmt = vårens första dag = linne på, kuddar ut i soffan och bara mysing!


OBS: solbrillebilden togs tidigt imorse därav alla kläder på;-)


Godmorgon torsdag!

Sitter med lillan i knäet och bara myser i väntan på påklädning och avgång mot dagmamman vars barn äntligen blivit friska. Sen är det jobb och full rulle hela dagen.


Ledig

Är ledig idag och med handen på hjärtat hade jag nog lika gärna kunnat gå och jobba. Har inget att göra och inga pengar att hitta på något för heller. Mys-tid med prinsessan är guld värt dock! Nu sover hon och jag har skalat potatis till middagen och har en tigerkaka i ugnen. På bänken ligger alla mina blomfrön och väntar på att få planteras men har ingen jord och heller inte pengar att köpa någon sådan. Livet på en pinne, verkligen. Sista lönen fick jag i november - behöver jag säga att jag längtar till den 10 maj? Näh! Ge mig pengar nuuu! Måste dock säga att vi klarat oss väldigt bra på mina besparingar och Atles lön. Förvånansvärt bra faktiskt, men det ska bli SKÖNT med två inkomster igen, finns ett litet sug efter att bränna lite pengar på nödvändiga ting!


Stå själv

Igår så överraskade lilla gumman mig med att ställa sig, helt själv:-). Plötsligt stod hon bara där som en liten flaggstång, så sött såg det ut, och så fel:-). Så gjorde hon det några ggr till men ingen lika lång gång som första. Nu ska vi bara öva oss på att gå innan semestern;-).

Idag är det kvälls jobb så runt 11.40 knallar vi iväg till dagmamman. Sen ska jag gå, cykla eller ta bussen till jobbet- men det får gåturen till dagmamman avgör, vädret ser lite lurigt ut.

Btw. Hon är helt livsfarlig nu! Klättrar på hyllor, ut ur stolen på bordet, uppför trappor. En sekund utan uppsyn så har hon hittat på något! När lönen kommer (har ju inte haft ngn sedan november!) då ska jag köpa trappgrindar iaf. Anledningen att vi inte har det ännu är att trappan är i hallen och till hallen kan man stänga alla dörrar, men nu ska de iaf på plats! Det tar M ungefär 15 sekunder att i full fräs klättra uppför trappan. Med bevakning och skyddande händer runt sig så klart!


Födelsedags tåget!

Glömde ju festens höjdare, det superfina tåget hon fick av Camilla och Milou! Nästa år ska det vara ljus i det också, hann inte fixa det idag:-) Tusen tack världens bästa tjejer!


Ett-års dagen.

Idag vaknade vi till idel mys! Ville bara ta det lugnt och mysa med min baby(?) eller är det barn? Hur som. Vi klev upp under sång och dans och gick ner till frukost. När den var uppäten kom en ivrig pappa genom dörren för öppning av paketet. Åh så glad hon blev då hon fick riva i papper och snören och innehållet var himla spännande det med, en liten cykel -vrålåket som jag kallar det;-). Hon äääälskar att köra runt i den och bara ler och ser stolt ut!


Så gick vi och hälsade på hennes dagis och försökte få flirta in oss tidigare än i augusti, det verkar dock som både jag och Atle är rostiga på den punkten för hon kan inte starta före det. PROBLEM!

Annars såg dagiset mysigt ut, om än inte renoverat de sista 15-20 åren;-)

Så kom kvällen och alla norska släktingar. Den här gången har vi dock slöat och beställt allt från mat till tårta och vilken lättnad det var! Bara duka fram och servera, easypeasy!:-)

Melodie fick presenter, två (!) Fjällräven mini kånkar(miss i kommunikationen!) så en måste bytas. En och lite kläder. Dagen till ära har hon också lärt sig säga "ballonger". Helt sjukt! Ett så långt ord?! Duktig flicka!

Nu sover hon, somnade som en sten och imorgon är det jobb och dagmamma igen.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1562032/images/2012/pic_197994829.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1562032/images/2012/pic_197994855.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1562032/images/2012/pic_197994864.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1562032/images/2012/pic_197994889.jpg" class="image">


Kl. 22.00

För prick ett år sedan kl 22.00 sattes epiduralen på mig... För prick ett år sedan skickade en läkare på Stavanger universitets sjukhus mig till en smärtfri födohimmel. Om ett par timmar föddes min underbara älsklingstjej! Det bästa året i mitt liv.


Slut på påsken

Och i och med detta är det upp och hoppa. Nu ska mellie till dagmamman och jag till jobbet. Håll tummarna!


Påsklov

Vi säger att bloggandet har påsklov och så provar vi att komma starkare ut efter påsken, right? :-)


RSS 2.0