SPINDELMONSTER!

Satt och åt frukost och såg plötsligt en ny tavla på väggen? Nej vänta, det var ett sinnessjukt stort monster av en spindel!!! PANIK!! Jag har blivit ok när det kommer till att hålla lugnet när det kommer till spindlar MEN DEN HÄR ÄR PÅ RIKTIGT GIGANTISK!
Atle kommer från jobbet med en av hans anställda och ska dräpa den här saken! Helt sjukt!! Jag dör om den rör på sig innan! Har aldrig sett något liknande. Borde ringa polisen för den här jätten har fått mig att känna mig osäker i mitt eget hem, kränkt mina rättigheter och borde klassas som inbrytare av första klass och omhändertas av ett zoo. ÄCKLIGT! Nu måste vi flytta.


Semester!

Juni är min semester i år. Hade ju egentligen inte behövt semester i år men i och med att gumman inte börjar på dagis förrän 15 augusti och vi inte har någon som kan passa henne nu så blev det så.

Idag firar jag med att nu när lillan sover så skiter jag i alla måsten och lägger mig och gör detsamma! Det är ju semester;-). Jag har massa damm som borde torkas och en hel säng full med rena kläder som borde vikas och läggas på plats, men vet ni vad? Det kan göras imorgon också, jag tror att kläderna ligger kvar. Dammet också.

Lillan har haft vattenkoppor nu i en dryg vecka och är på bättringsvägen. Hon fick en fantastisk medicin av läkaren som gjorde, precis som med mina koppor, att det slutade klia. BRA! Sen att man närmast måste tvinga läkarna att ge dom sådana underbara hjälpmedel, vad är grejen med det? Fnys.

Jag är så glad också för att hon har börjat sova inne nu, i sin egen säng även på dagarna, det är det som gör att jag nu kastar mig ner i viloläge också, och faktiskt kan slappna av. Helt.

1/6 är datumet då jag säger att mellie började gå. På riktigt. 13,5 månad gammal är det nu det enda sättet som gäller för att ta sig fram och att hålla mamma i handen är absolut inte ett alternativ längre, kan själv minsann!
På ett par dagar har det ploppat ut en massa nya ord också;
Nina= kaninen (det enda gosedjuret som kan kallas för "favorit")
Thea
Ball= norska för boll
Ha det!= norska för hej då
Gacka= flaska
Mu= säger kon
Bäää= säger fåret
Nej
Ja
Nej nej nej = säger pappa ;-)
Äsch

Hon kan MASSA prating men svårt att komma på bara så där:-)


RSS 2.0