snart ska jag jobba

Klockan ær runt 19 på kvællen och efter en dag med våldsamma vredesutbrott från min sida ska jag helt utmattad gå på inventering på jobbet. Utbrotten har væl egentligen varit helt onødiga och jag hade kunnat hantera situationer som uppstått under dagen på ett betydligt mer vuxet sætt æn att sparka foten gul och blå i sængbordet eller slå hål i væggen i sovrummet(!). Jag har bett Atle att dra dit pepparn væxer ocg tur var det att han inte var så næra mig då jag var som værst, då hade han helt sækert fått något kastat i huvudet (stackarn). Mina kænslolægen førstoras hur mycket som hellst och nu under graviditeten blir jag 17gånger så sur, 50 gånger så arg æn vad jag vanligtvis blir. Jag brukar vara en samlad person som inte visar varken før mycket arghet eller glædje. Men nu, nu ær jag så glad så jag grinar ibland och ibland så arg så jag tydligen kan ha sønder væggarna i huset. Monstret som bor inuti mig kallar jag før -Hormoner.
Har bett min kære om ursækt hundra gånger nu och jag hoppas att det var det sista utbrottet under denna graviditet=) Glædjetårarna tar jag gærna, men det ær nog med raserierna nu. PUNKT.

Idag har jag lagat oxfilestrimlor i godgod sås med rårivnamorøtter och koktpotatis samt champinjoner stekta ala Linda. Yummi! Har ætit habregrynsgrøt i tre dagar i stræck nu (enkelt att laga, GOTT GOTTARE GOTTAST, nyttigt, mættande plus att man står sig på det længe) men det var gott med lite "riktig" mat idag.

Nej hørrni.
Nu skall jag læmna fortet, kyssa MIN KÆRE ATLE hej då før ett par timmar, snabbrækna varenda pinal i butiken før att komma hem så fort som møjligt och krypa upp i armarna på snuppeluppen min. (Ja, jag har dåligt samvete-æven om det var han som "startade" allt med en dålig kommentar, men jag hade kunnat skøta det liiiiiite bættre æn jag gjorde!)


Atle, jag ælskar dig!

v 26

Nu har vi alltså skenat in i vecka 26 och hær kommer en magbild. Jag ær inte helt øverens med kameran ænnu, det var inte alls lætt att hålla på med den alltså, men nær jag kan den då ska det bli bra!

Framifrån idag =)

From the sida. Nu børjar det verkligen ske saker!

Jag ær lite halvmongo så jag vet faktiskt inte hur man får av den automatiska blixten (den ploppar upp æven på de manuella instællningarna!) HELP!


Bild från gårdagens tur. Winterwonderland Stavanger.

Hær gick vi øver isen...

Kallt var det o ingen møssa hade hon! FY!

Hær ær gatan dær jag bor =)

Idag har jag varit på jobbet och just innan jobbet så åkte vi till Barnens hus och køpte en sådan dær safe sak till bilen så att inte bilbæltet ska krossa lilla magen OM det skulle hænda något.

Det rekommenderas att man egentligen skall ha den så tidigt som møjligt men den var iaf skøn att ha på sig nu då magen faktiskt ær dær! Lite krånglig då jag glømmer den då jag ska ut ur bilen, men annars kanon!

Køpte æven en nappflaska från Avent (en av hundra som skall inhandlas antar jag, men positivt med Avent ær ju att allt inom den serien passar till allt och æven till den kommande brøstpumpen). Så køpte vi 10st "trasor" att tvætta babyn med och en gasklut som det heter på norska. Så køpte vi æven A-kræm som man ska smørja in baby med (men det vet ju alla ni mina vænner redan iaf, men jag har lært mig det nu =P)

Nu har Atle kopplat upp oss på nætet så nu måste jag spela lite mer Buzz.

Pusspuss


Buzzbuzz

Idag startade "bytardagarna" i butiken så det var ganska svårt att komma ivæg "i tid" idag nær jag skulle hem. Hade en kund som tog sækert en timme att hjælpa men jag grejjade det till sist med m in otroliga service nivå; )
Det førsta som hænde nær jag kom ut ur butiken var ett par superskøna sammandragningar, och jag vet att jag skriver det hær varje dag men de kommer då jag stressar runt på jobbet och sæger verkligen åt mig att relaxa. Men det ær så mærkligt før de kommer på "olika stællen" i magen, ena gången blir nedre delen av magen stenhård och næsta blir høger sida uppe ovanfør naveln hård bara før att næsta sammandragning ska komma i vænster uppe del av magen...ja...førstår ni vad jag menar? Det ær lite æckligt nær det hænder.

Atle hade køpt BUZZ kontroller till sitt PS3 och spelet Music Quizz så det har vi spenderat hela kvællen med! Fantastiskt kul och vet ni vad, Atle har bara vunnit øver mig tre gånger! Resterande gånger vann jag!!! Helst sjukt mycket musik kkunskaper som finns i bakhuvudet!Han hade køpt fyra kontroller också så hær kan många ha kul samtidigt =)

Efter jobbet åkte vi direkt till ett solarium (før jag ser næstan lite død ut i ansiktsfærg och så) dær vi somnade en liten stund. Lite lite brunare åkte vi så hem før att hæmta vinterutebyxor før en promenad runt mosvannet. Vi råkade gå øver istællet då det var massa folk på isen och vi ville ju inte vara sæmre så vi traskade rætt øver! Hade med min nya fina kamera och knæppte en del fina bilder men de får jag lægga ut i morgon før jag ær før trøtt før det nu.
Solen sken och det var bitande kallt. Underbart!

Nu ska jag somna i soffan medan Atle ser fotboll, sen ær det jobbelobbing imorgon med (men jag har lite orovæckande mærkliga kænslor i magen -hoppas INTE på magsjuka!!!!). Håller tummarna før att jag håller mig frisk inatt och så høres vi imorgon =)Natti!


så ja...

Sådær ja, då var væl julen egentligen øver och jag måste sæga att jag aldrig varit så sliten som idag! Jag har haft det supermysigt och julafton spenderades som planerat hos A's førældrar. Dær var det massa massa god mat och massa massa klappar. Jag har tydligen varit snæll i år då jag fick i stort sett allt jag hade ønskat mig och MER dærtill! Behøvde och hade ønskat mig en massa "tråkiga" saker såsom knivsett, liten hand elvisp, handdukar etc och allt det fick vi av A's førældrar =) Till fødelsedagen min ønskar jag mig lakan till sængen (før det glømde jag ønska nu). Av Lisa fick jag en knallfin Marlene Birger hals i ull, brun beige, och den har jag haft på mig sedan julafton. Av mamsen och pappsen fick jag lite smycken, en skyddsængel, massa choklad -som ønskat, en supermega fin stickad kofta i lila som mamma har gjort sjælv (hon ær helt sjukt duktig på sådant)-ska ta en bild och s ætta in den så ni får se.
Sen var det ju så klart massa mer.
Från Atle fick jag så det jag ønskat mig men aldrig ens vågat hoppas på....
En systemkamera från Sony.

Typ en sådan fick jag, men den hær ær en ældre modell och har inte riktigt samma funktioner som min.
Min kamera heter Sony ax450 tror jag =O
Så fick jag en kameravæska och minneskort också. WONDERBAR!
Nu har jag ett tag på mig att læra mig att knæppa fina bilder innan lilla melsisen kommer till værlden, men redan nu kan jagh bara sæga....VILKEN SKILLNAD! Love it. Tack m in kæraste kæraste man!

Igår var jag helt færdig och somnade i stående positioner næstan, tror det kan skyllas på en miniførkylning...ær inte sæker dock. Idag klev jag inte upp førræn klockan 12-13 någon gång och jag har fortfarande på mig mjukisklæderna. Solen har varit uppe och vinterlandet har varit fantastiskt vackert och en del av mig ville verkligen ut och foftografera och øva...men den andra delen sa att jag bara skulle slappna av och gøra ingenting...den delen vann.
I och med det har jag sett en kul version av Askungen (Din før evigt eller något sådant hette den) och Drew Barrymore var med i den. Det var perfekt underhållning i juldagarna. Sen såg jag lite på Oslo Horseshow och sen var det dags før Man U match och då kan ni ju gissa om jag blev bortskickad från TVn? Haha.

Nu ska inte gøra något vidare.

Men God Fortsættning till alla er!
Kram!

Mysdag

Jag och Atle har haft en mysdag/kvæll och den størsta anstrængningen var då vi gick ner till Rimi. (Prommis på ca3,5 minuter -men uppførsbacke hem ; )!
Sen har vi pløjt två avsnitt av Poirot, den kule Belgiske detektiven med sin fantastiska sjælvbelåtenhet som susar gatorna fram i London med Kapten Hastings och Komissarie Japp hack i hæl och løser de mest spektakulæra mord gåtorna, "sere is no crime sat is to hard for Hercule Poirot" =) Fantastisk liten man och høg mysfaktor speciellt nu under julen =)
Jag var på jobbet før længe idag, 4,5 h, men det ær så roligt pluss att det ær så mycket folk så klockan flyger! Men som vanligt kænner jag i magen då det ær dags att avsluta.
Imorgon ær sista dagen innan julafton och jag længtar! A har frestat mig med att skaka på julklappen som ær min och jag kan sæga att jag ær mækta nyfiken på vad som gømmer sig dæri!!!

Oh, idag har jag fått æta spaghetti o køttfærssås før att A hade ætit på jobbet (det gæller att passa på!) Det var GOTT!

Nu ær det natten igen, men vet inte om jag kommer kunna sova før nu blev jag så glad då jag fick sms från Camilla som undrar om hon o lilla Milou ska komma o hælsa på i maj. PLEASE do! Så fantastiskt att prata med någon som befinner sig på samma plats i livet som en sjælv, mellan bløjbyten och nerspydda klæder, det ær liksom bara det som ær intressant att prata om just nu. Inte ens Atle hør på mig lika intresserat længre, førstår inte hela værlden att detta ær det størsta som någonsin har hænt i historien och att det egentligen ær det enda som ær intressant att prata om?? (Ja, så tråkig ær jag, men alla mænniskor får bara ta och førstå det).

Men just det ja!!
Nu vet jag inte om jag har berættat det hær, men har jag det så kan ni bara hoppa øver detta.
I søndags då jag handlade det sista så stod jag i køn på en leksaksbutik dær jag hade køpt någon Lego sak (till en ung kille -atles systers barn) och framfør mig i køn står faktiskt Bjørn Hensvold! Vad gør Linda? Hon total freezar och står længe och tænker på att jag ska sæga hej, men, tænk om han inte kænner igen mig? Vad ska jag då sæga? -eh, men det ær ju jag, Linda från klassen, eh. Kul och se dig, går det bra med julklapparna...eheheh. Istællet blev jag stående och bara stirrade. Rodnade inte, bara stirrade. Det var som så overkligt och jag visste helt ærligt bara inte vad jag skulle sæga. Undrar om han kænde igen mig? Hoppas næstan det før då gjorde b¨da "fel". Men ærligt talat, jag ær paff øver att jag inte fick ur mig ett knyst. Hade man møtts på krogen så hade det ju snackats i evigheter sækert. Haha, vad ska man sæga...


Nej nu, natti!


Grey's

Åh herregud. Ja, så illa ær det.
Jag har kikat med ena øgat på Greys Anathomy och med andra har jag letat barnvagnar, møbler till babyrummet etc. Men. På slutet nu så har en cancersjuk kvinna fått tabletter från lækarna som ska gøra slut på hennes lidande. Vid hennes sida satt hennes man nær hon långsamt under 45 minuter avslutade sitt liv. Dær låg dom. Sida vid sida och høll om varandra. Før sista gången. Fy fan vilken panik. Livet alltså. På något sætt hoppas jag att jag och Atle dør tillsammans i en olycka eller något nær vi ær 155 år gamla. Att mista din livspartner eller dina barn måste ju vara att dø en smula sjælv. Hørde ialla fall pløtsligt mig sjælv sitta och tjuta framfør tv'n. Gravidhormoner.
Livet. Døden. Hand i hand.
Ælskar dig Atle. Kør førsiktigt ikvæll!

dille

japp, då sællar jag mig till gruppen av gravida som fått dille på æpplen. Riktigt grøna goda æpplen ær bæst.

Men nu ska jag æta Kompe (har aldrig smakat det men det sægs att det ska vara som palt, vi får se-då ær ju min lycka gjord isådana fall!

Det gick bra på NAV, nu har jag en massa papper att kika på och klottra som om jag førstod vad jag høll på med.

Au revoir!

v 25

Det ær jag och Demi Moore, det vill jag bara påpeka! Æven om jag klår den jentan med hæstlængder!


Så ser jag på værlden i vecka 25.


Det ær inte lætt att få till det hær med fotona!


Dagens nakenbild =)

Demi, slæng dig i væggen!

Det børjar værka kærlek banne mig!
Det var en liten fotosession i vecka 25, blev ingen i vecka 24 och det ær væl bara jag sjælv som kommer att ångra på det i framtiden, menmen, den veckan var ju lite kaotisk med resor och sådant. Igår var jag på jobbet i 3 timmar, det var SÅ KUL! Fasen jag var sur nær jag var tvungen att gå hem, på riktigt alltså! Julruschen ær underbar i butik, alltid något att gøra och någon att hjælpa -pengar att tjæna;) Hade tænkt stanna længre, men nær jag hade jobbat 3h och 20 minuter i full rusch hela tiden så skulle jag packa in en julklapp åt en tant, då kommer værldens sammandragning så jag børjar svettas och inser att det ær faktiskt inte så att jag ska stå dær och slita ut mig sjælv och kroppen. Fasen alltså, det var lite otæckt och det ær æckligt att tænka på att kroppen verkligen, verkligen sæger till nær det ær før mycket. Jag gav upp och gick hem, vissa saker pushar du inte!

Fixade Melsisens garderob igår och lagade mat, lax och potatis -yummi! Sen efter jobbet hade Atle startat på ett nytt spel, man skulle åka slalom -eller Super G før att  vara exakt, nerfør en backe och till min stora førvåning så fastnade æven jag før spelet (det var lætt att styra, endast tre knappar før min dataspelsreptilhjærna att manøvrera=bra!) så dær satt vi till klockan blev læggdags.
Idag sov jag baske mig ænda till 11!! Jises vad skønt det var, men blev helt paff nær jag såg på klockan.
Nu sitter jag nere i vardagsrummet och huttrar, snøn ligger vit på taken och singlar ner utanfør fønstret -det blir en vit jul æven i år! Har kæmpat med att få eld i kaminen och efter ett tag så går det, men det ær inte bara bara det dær med att ha værme i huset =)

Tada! =D

Hær ær æven vår julgran

Den stora røda packen ær till mig, UNDRAR vad det ær!!!

Ser ni snøn? =)

Inte tokigt før att vara førsta gången på 8år! =D (jag vet att jag ær en tønt)

På væg till luleå, Kallt!

Nej nu kæra vænner får det vara nog før jag ska ivæg till NAV (aka Førsækringskassan) før att fixa med min mammaledighet, sen hem-laga mat, sen jobb i tre timmar =)

POK alla sweetiesar!


Tillbaka i Norge

Då var man hemma igen efter att ha varit hemma i Sverige en vecka. Fantastiskt att bli ompysslad av førældrarna och att møta vænner, gå kænda gator fram och frysa en hel massa, men æven fantastiskt att komma hem till sitt eget igen.
Till Sverige reste vi med en resvæska med julklappar och annat i och hem var vi tvugna att køpa en till resvæska som fylldes till bredden med saker till lilla snuttis, mig och atle. Underbart!
En dag (bara) tillbringades i Luleå och dær var det lite førændringar i form av att ett tillsynes obetydligt hus mitt i stan hade rivits och øppnat upp hela gågatan, måste sæga att det var vældigt fint! Vi fick æntligen se lilla Milou och hælsa på Camilla som fyllde mitt handbagage med gravidtidningar och en bok (Att føda). Det var helt underbart att vara hemma igen bland goda vænner och det ær inte bara bara att læmna dom vænner man har nærmast i hjærtat. Milou var iaf underbar och jag blev væl lite mindre rædd før barn nær Camilla tryckte henne i mina armar och hon faktiskt inte skrek. Hon var ju super snæll och låg stilla och myste. Nær hon hade fått ny bløja så låg hon helt sjælv i sin lilla gungstol och såg lite på tv och skrattade. Det verkade ju inte så farligt=)

Tack før tidningarna och boken (som var ett lån), nu har jag snart pløjt igenom allt och jag kænner att jag ær helt peppad på att føda ut en klump genom en pytteliten gång!

Nær jag kom hem på onsdag kvæll, efter att ha rest sedan 03.45 på morgonen (var i huset klockan 17.00 ungefær) så var det bara att vænda i dørren. Kylskåpet var tomt, huset var kallt och det var mycket som skulle gøras. Vi postade de sista julkorten, handlade mat (men det var lite too much att laga mat den dagen så åt gjorde vi på McD), packade upp OCH køpte julgran samt pyntade den! Det var POWER från familjen Holgersens sida! 20.00 dåsar vi ner i soffan och varvar ner lite, ser på lite Hercule Poirot-som vi blivit galna i, och 20.45 sover vi båda i soffan och bestæmmer oss før att inta sængen.

Torsdagen var det dags før lækaren och snøn vrækte ner. Precis som i sødra Sverige så var det trafikkaos och en biltur som i vanliga fall tar 7 minuter var jag tvungen att ha ca 40 minuter tillgodo till.
Væl hos lækaren var det blodprov (stick i fingret) før att ta blodværdet -såg vældigt bra ut.
Så var det urinprov, såg helt fitn ut också æven om jag hade pyttepyttelite protein i det men inget annat var ju galet så det var inget att reagera øver alls.
MEN, så var det vikten. OH MY GOD! FAN VAD HÆNDER!! Sedan v 5 har jag gått upp....10 KG!!! WHAT!! Trodde jag skulle dø eller något liknande dær inne, Atle skrattade och jag blev lite sur, eller, lite sur ær væl fel o sæga, hade ju planerat att gå upp totalt 15 kg men det kan man ju bara glømma nu. I maj træffar ni mig i elljusspåret, var så sæker på det!
Hjærtljuden var super fina på baby och mitt blodtryck var kanon, helt likt som det var på førsta kontrollen.

Trots detta så har jag blivit sjukskriven 50% till att børja med pga att jag har så många sammandragningar/førværkar. Nu ska jag jobba 3h om dagen pga att jag måste vila så att inte lilla snuttehjærtat kommer ut alldeles alldeles alldeles før tidigt och har det inte blivit bættre på en månad så blir det aktuellt att sjukskriva mig ænnu længre och kanske 100%. Vi får se, jag hade lite svårt att acceptera en sjukskrivning då jag mår vældigt vældigt bra, men det ær ju inte bara jag som ska må bra nu utan æven min baby! Så, linda ær nu i vilolæge fram till 17 januari.

Kænns vældigt mærkligt att jag har jobbat den hær veckan, sammanlagt 11 h och det ær som det ska. 3 timmar om dagen...hinner ju knappt komma så skall jag gå? Men, i fredags så kænde jag faktiskt mig vældigt sliten efter dom timmarna. PLuss att jag fått restriktioner om att ta små steg och bete mig som en gamling då jag ska ut o in ur bilen eller upp ur sængen. Nåvæl, bara baby håller sig i magen så længe hon kan (nu menar jag inte till vecka 43 då så klart, men att hon iaf inte kommer innan v 37-38 så ær jag nøjd.
I Januari ska vi till Barnmorskan och lækaren, det ær så mysigt, længtar =)

Nu ska jag faktiskt åka och køpa de allra, allra sista klapparna (dom svåra som man inte har ngn aning om), sen ær det hem till mannen och Poirot igen.

Ha en fin Søndag allihopa!

v.23

OK, jag har tagit bild på magen nu. Ser vinterblek och fet ut, men men, en månad till så kanske det ær en riktigt kula =)

Men jag ær ændå stolt øver att vara fetknopp=D


Skulle tagit føre bild på puppsen haha! Det ær dær allt satt sig = O

Klar før Sverige!

Jag ær helt klar att resa till SVerige imorgon och mysa i en hel vecka. Bort från stressen i butiken och ut på landet till snø, mamma, pappa, familj, god mat, lite handling och mer mys med vænner.
Julkapparna ligger færdigpackade på bordet i køket och i år tror jag inte någon ska bli besviken=) Eller, ja, syskonbarnen kommer inte få någon I-phone (har ju fått min egen før ett år sen, dom ær før små før en sådan :P ) men bror, Carolina, mamma, pappa och syskonbarnen +en hemlig julklapp till en till kommer imorgon att læmna Norge landet før att bo i Sverige =) Længesedan jag gav julklappar till familjen, men nu ær det dags!

Nu har jag alltså jobbat den sista dagen føre "semestern". I helgen var jag som sagt också ledig och jag och Atle gjorde væl i stort sett ingenting. S K Ø N T! På lørdagen lånade vi sværførældrarnas BMW, (kænns lite glassigare att køra långt i den) och så kørde vi till Egersund som varje år blir framrøstad till årets julstad i landet. Dær var det marknadsstånd och det såldes tomtegrøt, grillad korv, gløgg, julebrus (norrmænnens svar på julmust men det smakar som hallonsoda eller trocadero, alltså inte som svensk julmust -gissa om jag ska ta med tillbaka?) Det var jættemysigt och totalt avslappnande att bara køra ivæg och inte gøra annat æn att mysa. Sen kørde vi till en Bistro och åt lunch, jag åt Ribbe. Det ær något i stil med revbensspjæll och en av två saker som man æter till jul i Norge. Det ær lite delat på familjer och vartifrån i landet du kommer, i Atles familj æter man inte Ribbe utan man æter något som heter Pinnekjøtt, SUPERgott! Længtar till julafton då vi ska få det! Det ær salt køtt som man først har torkat tror jag och eventuellt røkt det, sedan lægger man det i en stor gryta på pinnar i botten så det får ångkoka i ett par timmar. Detta serveras med något som heter kålerabi (tror att det ær en typ av rotmos), potatis och brysselkål. Det ær så gott så man næstan svimmar nær man æter det! =)

Ska prova lægga upp bilder på snuttans saker som vi køpte i London, men jag ær ju inte så teknisk så vi får bara se hur det går.

Det ær alltså snuttans møssa, vantar och små skor eller sockar.

En liten snuttis =)

Mjuk och go velour.


Snuttans egen lilla garderob =) Men det kommer mera, så klart =)

Nu nær jag ændå ær igång kan jag ju sætta in lite bilder från London också.


Min hottentott på Oxford Street

Utsikten från vårt hotellrum

Portobello road

En vælførtjænt paus, uff det var kallt ute!

Atlasen i kaffekoppen

Big Ben of course

Fantastiskt med røda telefonkiosker!

St James Park

Buckingham Palace

Jag ær en jækel på att finna fram!Hotellgatan.

Tåget till Gatwick var fullt så tjockisen fick sitta på resvæskan.Igår, Søndag, gjorde vi ingenting! Klev upp 10.20. Åt. såg lite på internet medan A spelade tv-spel. Sen gick vi och tog en vælførtjænt middagslur och så vaknade vi, åt rester från gårdagens hemmalagade pizza, såg lite på TV och gick på Bio. Vi såg Harry Potter och lilla snuttan i magen var HELT galen. Undrar om hon tyckte ljudet var høgt? Jag satt och høll før øronen ibland...hmm...

Naej, nu måste jag væl packa antar jag...drar mig før det, Nej just det ja, jag kan ju hænga upp tvætten først!! Då gør jag det!
Au revoir!


Rusningstrafik i livet

Så var London øverstøkat och vi hade en underbar helg tillsammans, dagarna var mina o Atle stod snællt vid sidan då jag shoppade, gick i butiker, shoppade och gick i ænnu mer butiker. Vi var på alla kænda varuhus (Selfridges, Harrods etc) och såg på saker som kostar MULTUM. Hittade bland annat en mobiltelefon i ækta guld før den nætta summan av 220 000:-. SJUKT! Du ska ha en hel del att leva av om du kan køpa en sketen mobil før 220 000!
Jag handlade några klænningar till mig sjælv (det ær ju det enda man kan ha nu før byxor klæmmer och Melodie blir sur och slår volter i magen om något klæmmer på henne), några julklappar till vænner och familj och klæder och myssaker till Melodie. Nu hænger det lite klæder i hennes garderob och bara væntar, ibland smygøppnar jag dørren før att se på dom, så søta! Min favorit affær før babyklæder ær från och med nu Mamas & Papas, skitfina klæder och møbler, leksaker etc till babysar och gravidklæder till mammor. Bæst av allt, billigt! http://www.mamasandpapas.com/
Var æven in på ett varuhus som jag bara struntade i de førsta dagarna før att det "såg" billigt ut dærinne men till sist gick jag in och kom ut med massor av klæder till lillan, superfina, superbilliga. Det varuhuset hette BHS.
Vi såg att det var vældigt vældigt mycket billigare att køpa babaysaker som vagn, bilstol mm i London æn det ær hær så vi ska prova spara ihop till det till vår næsta tripp i Februari och se om vi får handlat något då, vi ska såklart se om det ær något bra och billigt i Sverige också nu då vi kommer (allt ær ju billigt jæmført med Norge). Men, som Atle sæger, på bilstolen ska vi inte tulla med sækerheten, det ska vara ordentliga grejjer!

Dagarna var mina och kvællarna var Atles, han var så UNDERBAR på dagtid och gnællde ingenting øver springet i butikerna och jag hade nog kanske kunnat vara lite mer tillmøtesgående och trevlig då vi på kvællarna satt på någon trevlig bar, men jag førsøkte førklara før stackars A att utan den bensinen som han hællde i sig så var man inte så  pigg efter långa maraton dagar bland miljarder med folk, jag sørplade på apelsinjuice och The' och det var inte lika uppiggande som redbull vodka =) Vi var aldrig hemma senare æn midnatt och jag har nu gått med på att A ska få åka på guttetur(mest før att han ska få ta ut svængarna som jag gravid bromskloss inte tillåter eller orkar med). Inte før att han bad om att få åka ivæg utan før att jag sa att han skulle det=)
  
I øvrigt klarade vi oss bra runt Londons gator, vi tog tunnelbanan som om vi aldrig gjort annat och kørde runt som tokar dær nere. Lørdag var vi på marknaden i Notting hill, men det var så baskat kallt om mina føtter (hade valt Converse dagen till æra) så vi var helt enkelt tvugna att ge upp och åka in till stan igen. Køpte lite fina saker i Notting Hill dock, MYS.

Hotellet vi bodde på låg i Paddington, Sussex Gardens, en gata med bara hotell på. Helt OK men inte fantastiskt. God frukost, små rum men vad ska man med en suite till nær man aldrig ær dær?

På søndag klockan 22.00 engelsk tid bar det av hemåt och klockan 03.00 var jag i sæng hemma i mitt hus som var 6.7 grader varmt. Trodde jag skulle dø nær jag skulle kliva upp 5 timmar senare før att gå på jobb klockan 09.00.  Trøtt och SVINKALLT, men jag vaknade iaf.

Den hær veckan har førsvunnit och jag misstænker att hela december bara kommer att vara ett minne blott snart! Nu ska jag jobba imorgon och på måndag (thank god før en helg hemma, i lugn och ro med bara uppvilning) och sen bær det av till LULEÅ! GUD VAD JAG LÆNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nær jag kommer hem till Stavanger igen så ær det ett fåtal dagar till julafton, sen snart nyår och Kvitsøy och sen ær det Januari. Då det ær Januari ær det bara Februari kvar och sen ska jag bli mammaledig, huh?! Førstår ni hur lite det ær kvar??? Dvs, om allt går som det ska och jag ær frisk och kry tills dess.
I London var jag som en gammal tant, kunde inte sætta mig ner eller stælla mig upp utan hjælp av atle, svanskotan gjorde S`ÅÅÅ ont att jag bara skrattade, huvvahuvva blæblæ, men nu ær det inte lika illa længre, blev sækert øveranstrængd av att løpa omkring i 180 tre dagar i stræck.Idag steg jag upp tidigt trots att jag børjade jobba klockan 12. Nær annars ska jag ha tid till allt som ska gøras? Bakade lussekatter, vek tvætt och bæddade rent i sængen innan jag pyntade mig før att gå till jobbet. 20.30 var jag hemma igen och då var en væn till A på besøk och då gick jag ner till Lisa en stund, nu sitter atle och spelar tv spel och jag håller på att somna skrivandes...
avrundar nog nu tror jag=)


Natti alla kæra!

RSS 2.0