Inget spec

Fredag kväll i soffan efter krabba och under godispåsen. Bokstavligt talat. Jag har den på magen;-)


Båttur

Idag tog vi sindres båt och körde iväg i regnet. Massa mys och jätteblött men härligt och uppfriskande! Var ute med båten i ca tre timmar. Det första som hände var att det kom massa delfiner och hoppade runt båten, så fina! Sen körde vi till Lysefjorden där en av de stora sevärdheterna finns, "Preikestolen". En stor sten som är som en predikstol. Nu sitter jag i soffan och småfryser. Idag är det ett år sedan gumman döptes i Arvidsjaur.


Helg

Två ungar i hus (minst!) hela helgen. Ibland fem-sex. Jobb igår och ledigt(?) idag. Tvättat, lagat mat -hela tiden känns det som-, varit ute med mini, myst. Det är väl några ord som beskriver helgen bra. Nu är det sängen och John blund inför fullspäckad nästa vecka.


Ojoj...

SE den soffan!? Vill ha!! Jobbigt. Läs ----> ska ha. :-)


Snart dagis och höst

Inköpen till dagis har börjat och först ut var en lätt overall eller parkdress som det iaf heter i Norge, från reima. Tror nog att den ska fungera ganska länge här då det inte blir så kallt så fort. Sen köper jag säkert en varmare overall om det blir behov för det. Så köpte jag även en mössa från reima, det hade hon förra vintern också och är väldigt nöjd med den. Rediga skor har också inhandlats. Tvekade lite på att ha skor med snören men de sitter ju säkert bäst på fötterna så då blev det till slut det. Ecco skor för en växande fot. I vinter ska jag köpa någon allväderssko men än så länge räcker det med gummistövlarna hon har.


RSS 2.0