Åh hummer å hoj!

Tror aaaaldrig jag varit så hungrig!!! Det började igår kväll efter att magsjukan började ge sig, då blev jag sugen på riktig mat men åt inget annat än en smörgås...
Idag var det massa att göra på jobbet, kunder hela tiden, nya varor, fixning inför helgen så tiden bara flög fram! Kan lugnt säga att det märks att julen är på ingång! Månadsslut också vilket innebär pappersarbete i form av rabattkontroller, överföringar, timlistor osv, you know:-). Ingen mat på hela dagen dvs:-)
Nu står mannen och rensar fem(!) stora humrar som vi ska äta och magen håller på att hoppa in på egen hand i köket och välta ner mannen på golvet för att ge munnen fritt tillträde till den bästa maten som finns. Åååh, så, hungrig!

Ikväll ska vi se på sagan om ringen nere i våran källare där vi har köpt en riktig hemmabio, och då menar jag riktig! Sjukt surroundsystem från Bose som klår allt jag någonsin hört! Godis är också inhandlat. Nam nam!

Julpyssel och pynt har jag inte haft tid till men magen kurrar efter lussebullar och morotskaka så det blir nog bak i helgen!
Snö har det kommit också:-))


Sjuk

Yes, idag har jag varit sjuker. Väldigt obehagligt och ingenting att rekommendera, alls. Jag å mini har mest suttit på soffan och tittat på film och sjungit på youtube. Gumman är klar för dagis imorgon men jag är osäker på hur det går för mig. Får se när jag vaknar.


Ska jag skriva mer...?

Har inte tid eller ork att skriva här längre men vill inte ta bort bloggen heller då jag kanske får tillbaka willpowern i framtiden, kanske efter jul då jobbet lugnar sig?
Nu är vi för tillfället hemma från dagis då gumman för första gången åkt på en äkta magsjuka med riktiga härliga spyor...stackars liten! Men hon har varit bättre idag men får inte gå imorgon pga 48h regeln... Lång dag för mig imorgon då jag ska jobba till 22 efter att ha varit m snuffsan hela dagen, men hellre det än å bli magsjuk!!!!! Peppar peppar!


RSS 2.0