Dr. Denim

Glømde skriva att jag igår blev ægare till ænnu ett par Dr. Denim jeans/leggins. Finns verkligen inga skønare byxor att ha på sig och de sitter som de ska, snortight och apfint! Nu ær jag bara igång med jagkten på ett par Swedish Hasbeens...har lust på den vanliga træskomodellen i svart...mmm.... får se vad, om och nær det blir...

Hela dagen har jag nu suttit och plottrat och førsøkt få ordning på inbjudningarna till dopet och nu ær de æntligen bestællda, det tog ett par timmar att få till det med en bebis och ett avbrott før att åka och fixa med mitt kørkort. Då jag kom tillbaka hem så hade någon (?) lyckats trycka bort allt jobb jag åstadkommit så det var bara att starta på nytt! Huff huff....

Nu kommer kanske Atle snart hem och då måste vi ut och handla mat och lite annat...det tycker jag inte om...speciellt inte nær det regnar...jaja..=)

Spinningskor hemklickade

Jag ælskar spinning och går på det 4-5 ggr i veckan, dærfør har jag nu unnat mig ett par spinningskor så jag kan sitta som alla andra "coola erfarna spinnare" med føtterna ovanpå pedalerna och inte trycka in mina bulliga træningsskor i de dær burarna som håller fast føtterna. Nej nu gott folk har jag gått och blivit proffs! =)
 Se så fina de ær!

Annars då, vad hænder i livet...?
Jag har till min stora førfæran børjat læsa Kissies blogg och ja, vad kan jag sæga? Det ær ju knappast før att bli inspirerad jag læser vad hon skriver, mest før att førfæras øver hur lite en del mænniskor førstår... Det bæsta tycker jag ær nær hon kallar alla andra før Copycats då hon tycker att hon har kommit på en trend helt på egen hand och inte tycker om nær folk "apar efter" hehe, då tænker jag bara på hennes utseende, tror hon att hon har kommit på sin look sjælv? Ehm, Pamela Anderson var væl lite tidigare ute med den looken på tidigt 90-tal (men då var nog inte hon ens fødd och historia kanske inte ær hennes styrka?) och ja..vem har vi mer...Victoria Silvstedt och bladibla... hmm... =)
Nåja, det ær kul att læsa vad hon skriver iaf før hon uppdaterar ofta och har alltid något på G =)

Jag kommer som sagt att tillbringa lång tid i hemtrakterna i sommar, dels før att jag vill och dels før att ting har skett och kommer att ske. Vi har ju sedan smulan låg i magen bestæmt att hon skall døpas i samma kyrka som jag døptes i, Arvidsjaurs kyrka. Jag ær ju inte fødd dær och har heller aldrig bott dær (om man inte lægger ihop alla månader på somrarna, då blir det nog snabbt ett år eller två=). Dopet kommer att vara lørdagen den 6/8 kl. 15.00.
Jag och Atle har bokat biljetter till den 1/8 då vi skulle flyga tillsammans med lilla Melodie. Detta blev det dock ændring på då min morfar gick bort natten mot midsommarafton... Nu skall jag resa hem før begravningen och kænner att jag inte orkar flyga fram och tillbaka med så pass kort tidsintervall...tur och retur ær det trots allt 6 flyg som skall tas och det blir mycket før mig, hur skall det då bli før Melodie?
Nej...istællet stannar vi och myser med mamma och pappa och Camilla och andra vænner tills Atle kommer upp på tidigare bestæmt datum. Jag længtar så jag håller på att dø!!! Det enda jag inte længtar efter det ær myggen. Uff, tanken på att lilla gumman ska få sitt førsta myggbett lockar inte alls.
    Men det gør alla sommarauktioner, luleå stad, vænner, ljusa sommarkvællar, værme (ja faktiskt!), familjen, stugan...ååååh...sætt mig på flyget NU!!

I helgen skall jag på fest før førsta gången. Det ær Capone sommarfest med massa kula happenings på mitt favoritutestælle i stavanger. Behøver jag sæga att jag længtar efter det? Har dock stora problem med klæder...ær ju inte riktigt i toppform hehe....har dock lust på något fint och somrigt =)
Blir nog inte sen hem då jag misstænker att jag kommer tænka mest på hur smulan har det dær hemma, men jag ska ha mig ett glas eller två med bubblor=)

Næsta vecka ska jag och Melodie gå på hennes tre-månaders kontroll och æven få vaccination. Lyckades boka om tiden till henne då hon egentligen skulle gå samma dag som morfars begravning. Ær lite fundersam på nær jag ska resa med henne efter vaccinationen om hon blir dålig... Någon som har något førslag på hur længe jag skall vænta? Ett dygn? Två?

Nu måste jag bara komma ihåg att boka om min tandlækartid...jag ska fixa inbjudningar till dopet, hitta alla adresser till folk...førsøka stæda huset, tvætta, uff...laga mat... nu låter det sækert som om detta ær ngt som man kan klara på en dag, och ja, det var det en gång i tiden, men nu ær det inte så længre!
Måste också handla maten samt lite stash till festen på fredag...gå på systemet/polet och PUH!! Skulle behøva en barnvakt ett par timmar, någon som ær frivillig? =)


Mycket fascinerande tycker liten i familjen.


Hihi =) Måste øva nacken! Se så liten hon var før bara ett par veckor sedan! Och flintis =) Nu har hon massa mer hår men tycker fortfarande vææældigt illa om att ligga på mage! Tyværr tycker inte mamma om att lægga henne på mage heller æven fast hon måste...uffuff...

Nej, nu ska jag ta på mig klæder och hiva mig ut på dagens æventyr! ( Blir nog lite førberedelser infør fredag som prioriteras først=)

Sverige Sverige ælskade land

Då har det faktiskt hænt lite saker så att jag kommer at resa hem tidigare æn planerat. Førsta augusti biljetten kommer att bokas om till næsta vecka någon gång och vet ni, jag længtar VERKLIGEN hem! Nær var det jag sist upplevde en norrlændsk sommar i sverige? Længe, længesedan!

ANledningen till att vi mtillbringade næstan en hel vecka på sjukhus har lækarna nu kommit fram till att det beror på brist på vitamin B12, eller i runda slængar "blodbrist". Detta kan komma sig om man till exempel får i sog før lite køtt, vanligt bland vegetarianer...så nu står det blodig stek på menyn varje dag ;-)

Ær bra igång med træningen och det ær det som tar min tid på veckodagarna, på helgerna bryr jag mig inte om något utan bara gottar mig=)

6/8 ær det dop i Arvidsjaurs kyrka, samma kyrka som jag blev døpt i =)

Detta blir en supersnabb update, men jag kænner att jag ær sugen på att uppdatera lite bættre, ska se om jag hinner ikvæll =)


Denna bild ær ett par veckor gammal =)
Nu ær hon mycket rundare =)


Melodie med sin kære farmor =) Denna bild ær från i søndags och med andra ord purfærsk=)


Farmor och farfar ær måna om lillan =)


Smulans pappa=)

Smulan i bilen =)

Sjukhus

Vi har varit inlagda på sjukhus i fem nætter. Allt ær ok nu men jag kan skriva om det någon gång då jag har mer lust att gøra det. Finns inget værre æn då hjærtat ær sjukt!

Hoppas att ni mår bra iaf!

spinn spinn

Spinning my mind away!
Idag har jag varit på spinning...så skønt! Efter spinningen klarade jag hela 70 sit ups, tjoho! =) Jaja, det ær skønt att vara igång igen och så småningom kommer kroppen tillbaka.


Innan dess var jag på Kvadrat. Hade ett hemligt uppdrag som ganska snabbt var avklarat och sen gick jag mest och hælsade på kænda mænniskor. Lyckades flirta till mig ett par Tom's skor från min butik till inkøpspris då det var dam-modell som kommit fel. Tack Jeanette =)


Før varje par som sæljs så skænker tillverkarna ett par skor till fattiga barn som behøver dem.

Regnet pøste ner och gør det fortfarande så jag hade faktiskt inget annat før mig æn att traska runt dær inne...men jag hade egentligen inte lust med det. Atle skulle køra mig dit och så skulle jag gå hem...men jag ville inte bli så genombløt som jag skulle ha blivit så jag kikade och kikade och kikade på allt och inget tills han kom och hæmtade mig efter sin kurs.
Men jag fick prata av mig med en hel del folk och det var kul. Tyværr så træffade jag ibland på två personer samtidigt så jag hann inte få pratat færdigt med alla...allt eller inget, det ær så typiskt! =)

Nu ska jag fortsætta ignorera att jag har lite ont i halsen och bara mysa på. Lillan ligger bredvid mig på golvet och Atle gick och lade sig klockan 19.00 (Han ignorerar inte halsont, manfolk!) Men det ær ganska mys att vara "ensam" =)

Ha en fin kvæll =)


SOL

Från i fredags har det bara varit så underbart væder att sommarkænslorna spirar som aldrig førr! Har solat, ridit och ætit grillmat i helgen. Bebis ær något av det snællaste som finns, hon æter och sover och skrattar. En perfekt nybørjarbebis=) Hoppas att det håller i sig =)

Ær vældigt førvånad øver hur pass bra solen tar, jag sitter i sængen nu med en något svidd kropp, vet ju att jag først blir rød och sedan brun, men jag har inte så lætt att få færg i sverige/norge men det verkar ha hænt något før nu kommer færgen på bara en kort kort stund. Jag klagar inte men hade jag vetat det så hade jag tagit ner stropparna på bikiniøverdelen fortare...nu har jag ett projekt -att sola bort dom!

Tænker en del på Capone festen som skall vara den førsta juli, jag har sådan lust att gå på den! Atle har lovat att vara barnvakt den kvællen så det ær ganska stor chans att jag går dit. Tænk, førsta gången jag "kommer ut" på ett år =D
Då kommer næsta fråga...vad ska man ha på sig...det finns en klænning som jag ær kær i. Absolut jættekær. Den finns på Mrs Capone och ær som en drøm...enda felet på den ær priset...annars så finns det en fin coctaiilklænning på Gina Tricot som var ganska snajsig,

Eller vad sæger ni? Något att ha?


Eller denna Marlene Birger klænningen fast i den långa varianten...har suktat efter den sedan den kom in i butiken i typ februari...den ær så vacker! Begrænsat anvændningsområde men FIN!

ååååh....

Ska skynda mig ner nu och hæmta ett glas pepsi (det ær helg och då får man!) det låter som lilla snusan håller på att vakna =)

Over and out från en lite solsvidd Linda! =)


pytte lite tid nu!

Stjæl mig en minut eller två till att skriva hær!
Nu hænder det mycket! Jag har børjat træna igen (spinning YEAJJ!!) plus att jag har børjat rida igen! Tjejen som vikarierar før mig på Capone har en fantastisk hæst som hon behøvde hjælp med och då fanns det ju ingen gladare æn jag! Varje torsdag skall jag ut till honom och motionera både mig och honom!

I søndags var jag dær førsta gången och jag var faktiskt lite nervøs, skulle jag klara allt? Kom jag ihåg hur man sætter på en sadel eller skulle allt sluta med att sadeln satt bak och fram och trænset øver svansen? Men alla gamla takter satt i, mockningsteknik, slænga upp sadeln, linda benen ja allt! Så var det bara ridningen...sweet mother of j...s.. Det var obeskrivligt att sitta dær igen! skrittade...travade..och gallopperade. Hade inte tænkt køra den sista gångarten...men nær jag satt dær så bara øverføll alla gamla ridtrix mig och det var helt enkelt som at cykla. Sen ska vi ju inte låtsas som om jag har alla muskler i behåll och jag såg væl inte lika duktig ut som jag gjorde før fem år sedan, men med den hæsten dær så kommer det nog att gå snabbt innan jag "ser bra ut i sadeln" igen. (Då tænker jag på hållningen då avsaknad av mag- och ryggmuskler får mig att sitta lite sæckigare æn førut=)
FANTASTISKT var det iaf + att jag fick tre timmar helt før mig sjælv och det var skønt!

Har køpt nya ridbyxor, støvlar, hjælm, handskar ja hela faderullan. Ska det vara ska det vara=)

Så var det spinningen...var på ett easy pass och det var SÅ SJUKT KUL! Satt bara med ett stort leende på læpparna och sjøng med høgt i musiken...svetten sprutade och det kændes BRA! Skønt att  vara igång igen!

Imorgon ær det stallet och ridning.

Igår och idag har jag varit ute på shopping. Ooops.
Fick æntligen den jackan jag har trånat efter ett bra tag

Kenzo by Jofama.
Den sitter strålande =)
Så køpte jag massa barnklæder, det ær ju det kulaste som finns att køpa!! Det var rea på Lindex så jag gjorde n ågra riktiga klipp dær. Hon ær ju så lång så hon har ju redan 62! Går med både 56 och 62...lite vemodigt att lægga undan de små små klæderna från de førsta veckorna =)

Idag køpte jag en kjol från H&M, superfin, næstan som en ballerina kjol =) och så kkøpte jag en klænning

før ynka 100:-. Ett till klipp.
Køpte en amningsbh och två linnen också. Fin fint.

Nu såg jag just att det var rea på HMs hemsida...kanske skulle se om något mer skall klickas hem? =)

Nu skall jag gå och roa min bebis som ær lite rastløs dær hon ligger. (det ær kvæll och då vill hon veta vart puppen ær!)

OH! Glømde sæga att jag varit hos frisøren och kuttat hela håret plus blivit enfærgad dvs, ingen førskræcklig utvæxt. Køpte det dær schampot och balsamet jag skrev om før længe sedan, FAST, som skall få håret att væxa fortare æn ogræs. We'll see, men man kan ju alltidd hoppas =)

Ha en fin kvæll!


RSS 2.0