Bättre och bättre:-)

Är väldigt nöjd med min koppasjukdom! Den har gett sig! Haha! Jag tror det beror på alla fina ord ni skickat till mig! Dom värmde som en kopp the mitt i vintern ska ni veta!

Fick mig något så enkelt som allergi tabletter som dödade klådan helt utmärkt och ingen feber eller något sådant infann sig förutom första dagen. Har mått jättebra och tackar min lyckliga stjärna för en "mild" variant av vuxenkoppor, trots 300 fina, härliga ploppar på kroppen som nu, när dom börjar torka ut, mest ser ut som acne. Mhm, det är mitt nästa/nya problem. Jag har massa massa "acne" på bröst, mage, rygg, hals, armar och ansikte som jag om tre veckor ska visa upp vid en pool på Mallis. JÄTTEKUL!
För att fira mina nya "acne" utslag så köpte jag två nya teenieewieenisar (bikinis) igår. En knallrosa och en knallsvart. Till detta skall jag bära en fet halmhatt och snygga brillor. Ska försöka vara lite classy även om jag inte tror att andra kommer att uppmärksamma annat än just...acnen. Tiinisarna kommer från hm och klickades hem från webshoppen -har ju fortfarande förbud mot vistelse bland folk.

Så köpte jag hem en hel del fint från "Pomp de Lux" hemsida till gumman, det var ju rea:-)

Idag har vi varit ute hela dagen, värme och soooool! Fantastiskt! Mellie har verkligen lagt i en växel nu och övar och övar och övar på att gå! Hon vill och ja, tror inte jag kan säga "att hon går" ännu, men det är så nära det kan vara innan "hon går".

Vi har målat staketet, rensat ogräs och fixat lite ute...hade sån lust att åka och titta på en massa djur på en utegård idag men får inte smitta folk...då blev det massa gjort istället:-)

Nu ska vi se "Once upon à time" och DSPHW. Sweet! Och förresten så har dom lovat sooool, soool och massa värme hela veckan, halleluja! <3


Kommentarer
Postat av: MAlin och tjejerna!

Åh vad skönt att du inte fick lida alltför mycket!! Hoppas bara att lillan inte åker på det nu? Lr hon kanske inte ska med till Mallis?! Härligt det förresten! Kopporna kommer inte synas då(Leahs syns inte nu!) och lite sol på huden så kommer det verkligen inte att synas!!

2012-05-20 @ 20:31:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0