Upprættelse!

Helgen har varit lugn och fin och jag har inte gjort ett dugg. På lørdag så var vi førvisso utanfør dørren då vi åkte till Kvadrat och faktiskt shoppade lite till oss själva (hør och häpna!)!
Vi fick oss varsin ny vår/sommarjacka. Min var den som jag hängde av før 100 år sedan på Mrs Capone, en marinblå kan man säga "fritidstrenchcoat"?, från Bruunz Bazaar. Skall lägga upp bild på den så får ni se vad jag menar, men dock inte just nu. Atle fick en typ baseballjacka från Morris. Väldigt fin blev han i den, trodde aldrig han skulle vilja ha en sådan men han hittade den faktiskt själv i butiken och då stod jag och hoppades att han skulle vilja ha den utan att verka "alltfør ivrig" =) Och...det ville han!

Det var super väder så vi åkte också in till stan där vi tog oss en fika och myste på. Sedan var jag så trøtt så jag skickade faktiskt iväg Atle før att gå ut. Jag orkade helt enkelt inte vara social mer før den dagen och jag såg att han hade behov før att vara just det, social. Då sa jag helt enkelt åt honom att gå ut och leka med sina vänner och det gjorde han. (Var inte särskilt svår att øvertala!).
Kvar satt jag i soffan med popcorn och Melodifestivalen. Mys. Men vilken skandal sång som vann. Pinsamt Sverige, pinsamt!

Søndag tillbringades i soffan med filmer och sovpauser.

Idag är det måndag och jag har varit hos läkaren før att lämna urinprov då BM inte ville ha något urin som inte var morgonurin førra veckan.
Precis när jag ska gå ut genom dørren säger sjukskøterskan som jobbar där (och måste vara världens bästa sjukskøterska och person) att hon tycker att jag är SÅ fin och slank, att mina ben är helt oberørda av graviditeten och att jag bara har mage! Snabbt var jag då tvungen att säga vad hon den hemska BM sa førra veckan och hon blev uppriktigt sur! Hon sa också att -då skulle hon ha sett mig då jag var gravid, jag gick upp øver 30 kg och det på min lilla kropp (hon är väl kanske typ 1.63 lång eller något sådant).
Jag måste bara ha fått helt fel BM helt enkelt. Før fin, det är jag!

-Nu får alla ni som läser detta bara hålla tummarna att Melodie vill komma innan slutet på v 39 så jag slipper gå till BM igen, OK?


Nu skall jag slänga mig framfør såporna på TV eller kanske nyhetskanalen och se vad som händer i Japan, stackars stackars. Men helt ärligt, det exploderar i kärnkraftverken och myndigheterna säger att det inte är så farligt? Kom igen, orden kärnkraft och explosion. Två hemska ord när dom är før sig själva. Och så sätter vi ihop dom. Kärnkraftsexplosion. Lät det bättre nu? Njaae, knappast! Utrym landet!


Kommentarer
Postat av: Malla

Of course är du jättefin! Wow, nu börjar det dra ihop sig alltså för lilla Melodie att kika ut. Bara någon/några veckor kvar. Kram!

2011-03-14 @ 23:28:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0