Melodie 5,5 månader

Melodie har hunnit bli fem och en halv månad gammal. Jag har øverlevt tre nætter i Rom utan henne (och ja, det var tufft men samtidigt helt ok!), hon rullar och rullar, æter på sina føtter, kan sitta i vanlig "stora barn stol" =tripp trapp stol. Hon sitter ju inte vældigt længe åt gången men så hon kan æta en fruktkompott eller så. Hon tycker det ær jættekul att vara med oss stora vid bordet och hon ser stolt ut =)


Nu kan hon æven titulera sig som "tandhavare". Den førsta rackaren har kommit upp och det ær den vænstra tanden nere som har bråkat sig genom tandkøttet hela vægen upp. Det har kliats och dregglats och gråtits men det har egentligen gått vældigt bra. Det var dock en natt som jag inte visste om jag skulle øverleva och se morgonljuset igen, men det kan ha varit tanden i kombination med fem-månaders vaccinet som spøkade?

På sista kontrollen vægde biffen 9kg och var 70 cm lång. Hon tillhør de 2 % av barn i Norge som ær så långa vid denna ålder, någon som ær førvånade så stora som hennes førældrar ær (Pappa 1.90 och mamma 1.81)?

Nu ligger hon massor på mage och har børjat dra upp knæna mot magen dær hon ligger, hon vill framåt =)

Ljud ær jættekul och det ær fantastiskt att sitta mot bordet och banka i bordsskivan, detsamma kan man gøra då man badar och då plaskar det så att mamma blir alldeles bløt, och golvet och hela badrummet egentligen. Ibland lyckas hon få vatten i næsan också haha =)



Kommentarer
Postat av: Malla

Norges nästa supermodell, eller basketproffs? För ja, hon lär ju bli både snygg och ståtlig!

2011-09-27 @ 16:54:51
Postat av: Maja

sötnosen då!

2011-09-27 @ 18:39:35
URL: http://mcaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0